Family reunion i New Zealand!

Heisann!

Ragnhild i Melbourne her. På RMIT har vi nettopp hatt mid semester break, og jeg har benyttet anledningen til å besøke slektninger i New Zealand – noe jeg faktisk har ganske mange av! Er ikke hver dag jeg er på denne siden av kloden, så det har jeg gledet meg helt utrolig mye til.

Noen år tilbake reiste min bestemor sin bror til sjøs og gikk i land på NZ, hvor han giftet seg og fikk barn. Så der har jeg altså en hel haug med tremenninger og filleonkler/-tanter (måtte søke dette opp 🙂 ).

Jeg har besøkt de en gang før i 2002 som femåring, så det var veldig spesielt og superhyggelig å se alle igjen. Ganske fint å kunne kommunisere med de denne gangen i tillegg! Noen har vi fått besøk av i Norge og mens vi bodde i Canada, men de fleste har jeg altså ikke sett på ganske mange år.

Meg og famen anno 2002 <3

 

17 år senere! Noen nye tilskudd siden sist. Vi ligner litt da :’)

Reuben er den jeg har mest kontakt med i hverdagen. Han tok meg med ut på byen i Auckland med noen kompiser, veldig greie gutter som sørget for at jeg hadde en diet coke i hånden hele kvelden, men det gikk nok litt hardere for seg for de enn det jeg er vant med. 🙂

Så er det veldig fint i New Zealand da, Waiheke var helt fantastisk flott! Siste bildet er utsikten fra terrassen til tanten min – ganske innafor å våkne til!

Tremenningen min Remy og kjæresten Pou driver forresten burgersjappe på Waiheke som jeg anbefaler dere å sjekke ut om dere skulle være i området! (reklame)

Absolutt høydepunkt med å være på utveksling på denne verdensdelen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.