Våren 2016

Utveksling våren 2016

 


 

rognøKim Rognø studerer Sam.Pol., og  vårsemesteret 2016 tilbringer han på Aberystwyth University på vestkysten av Wales. Fagområdet han skal studere er internasjonal politikk og etterretningshistorie. – Jeg gleder meg til å bli kjent med et nytt sted og å oppleve forskjellene   melleom UiB og universitetet der borte.

 

 


MartinMartin Huse Strømø går på Adm.Org., og reiser i vår til London. Her skal han studere ved SOAS – University of London. På SOAS (School of Oriental and African Studies) hans skal studere internasjonale relasjoner ved Department of Politics and International Studies. – Gleder meg til å studere ved anerkjent institusjon på mitt fagområde, og selvfølgelig til å bo i London.


Ingrid Christensen reiser til McGill University i Montreal i Canada. Her skal hun studere ved Department of Political Science ved Faculty of Arts. Til vanlig studerer Ingrid på Adm.Org. – Jeg lurer på om kanadierne er like hyggelige som det ryktes, og hvor kaldt kan det bli der borte? 


Jonas Lund-Tønnesen er Adm.Org. student til vanlig. Våren 2016 studerer han ved Université Lille Nord de France. – Jeg skal studere political sience og gleder meg mest til å diskutere politikk på fransk…


Ingvild Lindaas Bringedal skal tilbringe våren i nydelige omgivelser i Essex i Øst-England. Her skal hun studere statsvitenskap på University of Essex. Til vanlig er hun Sam. Pol. student. – Jeg er veldig spent og håper det blir et bra opphold.


bilde heidiHeidi Kilemo reiser langt av gårde i vårsemesteret 2016, nærmere bestemt til University of Queensland i Brisbane i Australia. Til vanlig er hun Adm.Org. student og hun gleder seg veldig til å oppleve en ny by i et nytt land. – Har hørt veldig mye bra om Australia, så det blir spennende å se om det er like bra som ryktene sier.

 

 


johanne

Johanne Marie Sletten er til vanlig Sam.Pol. student. Hun har ambisjoner om å lære seg mer fransk, derfor reiser hun til Science Po i Lyon til våren.  Her skal hun studere statsvitenskap og fransk.

.


JRMJonas Rekdal Mathisen er sosiologistudent og skal også reise langt avgårde neste semster. Han skal studere krimonologi og sosiologi ved University of Hong Kong. – Gleder meg til å bli bedre kjent med kulturen og så lurer jeg på hvordan arbeidsmengden er der nede i forhold til her ved UiB.


Sara Gåsbakk går på Sam.Pol. og reiser til Wien neste semester. Her skal hun studere statsvitenskap på Universität Wien. – Jeg håper univeritetet likner på Galtvort. Ellers er jeg nysjerrig på hvor forskjellig tysk er i Østerrike fra Tyskland.


12647492_10153856939874400_9008021839165264469_nTanja Wikøren er Adm.Org. student og skal til Universidad Nacional de San Martín i Buenos Aires. Hun gleder seg til å bli kjent med kulturen, språket og historien i Argentina.