Våren 2017

Utveksling våren 2017


Anders Midttveit Hjellum går på sammenliknende politikk og skal til Cairo, Egypt for å studere litt forskjellig, men hovedsakling sam.pol på American University in Cairo.

– Gleder meg til å ri på kamel rundt pyramidene i Giza, ny kultur og å prøve ut arabisk.


Ingfrid Josefine T. Tørresdal studerer sosialantropologi og reiser til Townsville, Australia for å studere antropologi og arkeologi på James Cook University.

– Gleder meg til å studere andre typer antropologi og til å være nabo med Unesco regnskog. Det blir også spennende å studere litt arkeologi da jeg hadde det som andrevalg når jeg søkte til UiB.


Elisabeth Haugland Austrheim studerer sammenliknende politikk og skal til University of Queensland, Australia for å studere Political Science.

Gleder meg veldig mye til bare å være i landet, den nye kulturen og få mange opplevelser. Satser på å ikke treffe noen haier mens jeg er der nede.


pfg

Pernille Fjørtoft Grøsvik studerer sammenliknende politikk. Hun reiser for å lære studere på spansk, Sør-Amerikansk og Chilensk kultur ved Ponficia Universidad Católica de Chile, og for å utforske verdsdelen for øvrig.

– Spent på å oppleve chilensk kultur og studiekvardag, studere på spansk og leve i eit Latin-Amerikansk land. Cilensk vin og festkultur, natur og påskeøyene, det gleder jeg meg til! Reisemoglegheiter i nærheta inn Chile og landa rundt.


Hilde Otteren studerer medievitenskap og skal til Eötvös Loránd University i Budapest i Ungarn.

– Spent på å leve i en ny by og bytte kultur for en liten stund.


Magnus F. Henriksen studerer geografi og skal fortsette med det i Berlin på Freie Universität.

– Gleder meg til å bo, og skate, i en ny by! Bli kjent med nye folk og ny kultur.


Maia Malene Jacobsen går på sammenliknende politikk og reiser til ISCTE – University Institute of Lisbon i Portugal for å sutudere sosiologi og samfunnsfag.

– Spent på hvordan portugisiske universitet varierer fra norske, og om livet rundt studiene er annerledes. Forhåpentligvis vil jeg bli kjent med flere portugisiske studenter for mer innsyn i kulturen, i tillegg til å bli kjent med mange internasjonale studenter.