Takk for meg, Hong Kong!

 

Da er slutten på mitt utvekslingsopphold kommet! Disse fire månedene har gått altfor fort, men kanskje spesielt de to siste. I oktober var det «reading week», og det var da alle innleveringene begynte, og vi hadde mid-term´s. Jeg synes det har vært så mye å gjøre hele tiden, og nå er plutselig eksamenstiden også over.

 

Disse fire månedene har virkelig vært lærerike, og jeg føler at jeg ikke kunne valgt et bedre sted å dra på utveksling. Det har vært akademisk utfordrende og lærerikt, veldig lærerikt kulturelt, og veldig lærerikt personlig. Jeg har også blitt kjent med så mange interessante mennesker, både lokale fra Hong Kong og fra ulike steder rundt om i hele verden. 

Når jeg nå skriver dette, har jeg allerede dratt fra Hong Kong. Det var en veldig rar følelse å dra. Jeg kan ikke helt sette ord på hvordan det var, men det var en slags blandet følelse av tristhet og lettelse. Det var trist fordi jeg følte jeg ikke hadde fått gjort alt jeg hadde planer om. Jeg følte meg på en måte ikke ferdig der enda. Naturen der er også helt fantastisk, så det synes jeg det var litt trist å dra fra. Jeg var også litt lettet, fordi jeg begynte å føle litt på at det er overveldende å være der. Det er litt vanskelig å sette ord på hvordan det er der, det må bare oppleves tror jeg. Alt i alt, et fantastisk sted å dra på utveksling som gir deg utfordringer på mange områder, men også så mye gøy og mye fint! Tusen takk for fire fantastiske måneder, Hong Kong!

Anita

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.