Day Zero avlyst!

Heihei!

Mye har skjedd siden sist, men det største og kanskje viktigste er at vannkrisen er unngått for denne gang!! Woohoo! Det er delvis pga. at folk her her spart, og delvis fordi bøndene lenger oppe i landet har åpnet demningene og sendt vannet ned mot byen. Day Zero kan fortsatt komme neste år, men innen da har byen forhåpentligvis fått i gang permanente løsninger som å filtrere saltvann.

Cape Town og Table Mountain

På universitetet går tiden fort, men det er mye arbeid. Den obligatoriske arbeidsmengden er mye større enn på UiB og det føles av og til litt som vi blir leid gjennom semesteret, som på videregående. Jeg tenkte å gå litt mer i detalj om universitetet, fagene mine og søknadsprosessen neste gang som eventuelt nye studenter kan ha nytte av!

Nå er akkurat mid-semester break over og jeg har hatt besøk av familien! Vi har reist rundt i Cape Town, vært på konsert i Khayelitsha (den største Townshipen i byen), dratt til Cape Agulhas (kontinentets sørligste punkt) og på safari på Aquila Game Reserve. Shameless selvpromotering: ligger masse bra bilder fra safari på Instagram @ExpeditionReggie, hehehe.

Khayelitsha

Det er høst her nå så det er ikke særlig varmere enn Bergen lenger, dessverre. Bare to måneder, syv innleveringer og tre eksamener igjen så er det tilbake til Norge 🙂 Martin out!

Aquila

Guguletu

Fam Instebø!

One thought on “Day Zero avlyst!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.