Begynner å bli husvarm.

IMG_3244Nå har jeg nesten vært i Aberystwyth en uke og mye har blitt gjort. Tok litt tid å få registrert alle modulene jeg skal ta, men staben her har IMG_3314vært veldig behjelpelig med å sørge for at det har gått i orden. Vi har fått en ordentlig omvisning og biblioteket her er unikt sammenlignet med hjemme. Her er det nemlig åpent 24/7. Første ordinære undervisning blir på mandag og tenkte jeg skulle legge ved noen bilder fra Aberystwyth slik at dere får et lite inntrykk av hvordan det ser ut her. Folk her er utrolig høflige og prisnivået til trass svak norsk krone gjør at matvarer og slikt er billig sammenlignet med Norge. God Helg. Hvis noen har noe spørsmål er det bare å kontakte meg på mail: kro037@student.uib.noIMG_3327 IMG_3254 IMG_3255 IMG_3290 IMG_3292 IMG_3294

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *