Takk for alt, Hong Kong!

I morgen reiser jeg tilbake til Norge, og det er derfor slutten på mitt utvekslingsopphold i Hong Kong. Jeg hadde siste eksamen 16.mai, og har siden det feiret 17.mai, vært i Kambodsja og Kina, og nytt de siste ukene i denne fantastiske byen. Tiden har gått veldig fort og jeg kan nesten ikke tro at jeg er ferdig allerede. Dette semesteret har vært bedre enn jeg kunne forestilt meg og jeg er så takknemlig for alle jeg har møtt og alt jeg har opplevd.

Her kommer ett lite bildedryss fra semesteret i Hong Kong og reisene våre til Macau, Malaysia, Thailand, Kina, Filippinene, og Kambodsja.

Vi vil anbefale alle å dra på utveksling dersom dere har muligheten til det! Utveksling er garantert en spennende opplevelse uansett hvor du drar, men vil selvsagt anbefale Hong Kong og HKU spesielt. Nå har du sommeren til å tenke over det, men husk fristen 1.september.

Hedda Rytter Tveiten

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.