Når Barcelona tar til gatene

En vanlig dag i Barcelona. 

På vei hjem fra stranden bestemte vi oss for å hoppa av bussen når fikk øye på den store folkemassen som samlet seg i Carrer de Jaume I, mellom den gotiske delen og El Born. Synet var mennesker som ropte og politiet som prøvde å få kontroll. Vi fant senere ut folket tok til gatene siden dette var første gang Felipe IV, kongen av Spania, besøkte Katalonia siden folket stemte for selvstendighet fra Spania i Oktober 2017. Samme dag som oppløste Spanias statsminister regionsforsamlingen og Carles Puigdemont rømte fra Spania. Dette var mitt første møte med Katalonias ønske om løsrivelse fra Spania, men ikke den siste.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.