Nytt semester, nye muligheter!

(Innlegg skrevet i Januar)

Da var jeg igjen på plass i Madrid, etter juleferie hjemme i Trondheim. Eksamenene i første semester foregikk i slutten av Januar, så jeg fikk nok å bryne meg på når jeg returnerte. Eksamenene her skrives alle for hånd, og man signerer med eget navn, så anonymisering er det bare å glemme. De er ofte lengre enn eksamenene i Bergen også, jeg hadde for eksempel historieeksamen fra 09:00-16:00 uten pauser for annet enn om man måtte på do. Det var en litt uvant måte å gjøre ting på, men ellers var det ingen markante forskjeller mellom Bergen og Madrid.

Når jeg nå starter mitt andre av to semester her i Madrid, måtte jeg gjøre ting litt annerledes. Forrige semester hadde jeg kun fag som falt under kategorien «frie studiepoeng», som gjorde at fagvalget gikk relativt greit. Dette semesteret skal jeg ta fag som mer eller mindre samsvarer med fagene mine medelever i Bergen tar, som har vist seg å være komplisert, da det generelt er lite informasjon om innholdet i fagene her i Spania på internett. Nå ser det likevel ut til at det har løst seg, takket være fleksible studiekoordinatorer i Bergen, og jeg kan starte neste semester for fullt!

Ellers har jeg vært en del ute å reist i Spania den siste tiden, og planlegger flere turer i løpet av semesteret, så jeg tenkte å skrive et innlegg der jeg kan anbefale steder det går an å besøke når man er her på utveksling! Det var alt for denne gang!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.