Siste innlegg

Nå er det en måned siden jeg kom hjem igjen til Bergen, og jeg har vært motivert til å skrive siste innlegg på Canadabloggen fra meg.

Året i Canada har alt i alt vært fantastisk og jeg har møtt mennesker som har og vil fortsette å beriket livet mitt. Jeg har lært masse i gjennom alle fagene jeg har hatt og jeg kommer til å savne Dalhousie på mange måter. Det beste var å kunne klemme familien min etter så lenge, og for meg var nok det verste å være borte fra dem så lenge. Tanken på at ting kan skje når en er borte er jo alltid litt skummelt. Bestemor gikk bort en måned før jeg dro hjem og det var helt forferdeilg, men samtidig var jeg også litt lettet over å ikke ha mulighet til å kunne gå i begravelsen også. Det ble på en måte litt enklere å sørge da jeg var langt vekke.

Nå har jeg allerede begynt å studere nytt pensum for å få et forsprang til August så jeg får tid til eventyr på hjemmebane også.

Tipset jeg kan gi til slutt er å reise så mye tid og penger tillater. Uvalige reisemål er også noe å tenke på. Det er ofte billigere å dra til utlandet (F.eks Bermuda) fra Halifax enn til resten av Canada, men Porter airlines har ofte masse fine tilbud 🙂

Rommet mitt fikk jeg leid ut og siden jeg tok med meg servise til kjøkken, håndklær, og klær bort som jeg har donert så kom jeg hjem mange kg lettere i både bagasjevekt og midjemål! 😀

Nå skal jeg nyte sommeren!

20170627_183400

Takk for meg!

  • Silje

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.