Brissie One

Heisann! Lurer du på hvordan min første måned i Brisbane (Australia) har vært? Ikke egentlig? Jaja, du burde likevel se vloggen nedenfor 😉

Om du har noen spørsmål er det bare til å stille dem i kommentarfeltet, så skal jeg svare på dem i neste vlogg!

For all del, ikke glem å sjekke ut Thailand-vloggen!

Snakkes neste måned!

2 thoughts on “Brissie One

  1. Hei! Jeg lurer på en del ting. Først, om dere var fornøyde med valget av sted og universitet? Andre, Har dere noen tips om hvordan finne et sted å bo hvis man skal bo et år og om det er noen steder som er bedre enn andre? Tredje, hvordan er prisene der nede i forhold til Norge? Fjerde, hvor lenge varer hvert semester der? Er det delt i tre eller i to?

    • Hei!
      Jeg er veldig glad for at jeg valgte å studere et semester ved UQ i Brisbane. Byen er helt fantastisk, og jeg er, so far, veldig fornøyd med universitetet! Jeg ville sjekket ut UQ-rentals og flatmates.com.au for å finne sted å bo. På de sidene legges det jevnlig ut nye boliger. Hvor du bør bo kommer litt an på preferansene dine. Om du vil bo nærme campus, sentrum av byen eller litt i utkanten. Selv bor jeg i Annerley, noe som passer meg perfekt ettersom det er gåavstand til campus og bussforbindelsene til byen er gode. Prisene vil jeg si er ganske like de norske. Det er to semester per år.

      Håper dette var nyttig, og om du lurer på noe mer er det bare til å skrive en ny kommentar 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *