Spring break og eksamensinnspurt

Hei!

Nå nærmer det seg slutten av semesteret og jeg har bare en eksamen igjen. I forrige uke hadde vi ”Spring Break” en uke, en av 2 ferieuker Sciences Po har på vår-semesteret. Jeg dro til Amsterdam og brukte Eurolines for en fin 15 timers busstur. Søvn ble det lite av, men jeg fikk i hvert fall spart litt penger og hadde det kjempefint i Amsterdam!

Rijksmuseum

Rijksmuseum

IMG_9082

IMG_9057

Dette semesteret har jeg hatt 8 ulike fag om statsvitenskap og ett fransk språkfag. Eksamenene er noe annerledes her ettersom de som regel bare er på 2 timer hver. De bruker også i noen fag muntlige eksamener, multiple choice-prøver eller mer gradvis evaluering med innlevering av essay.

IMG_6028

IMG_6024

IMG_8589

I dag er det 1.mai (gratulerer med dagen!) og alt av metro, trikk,-og buss er stengt, i tillegg til de fleste butikker og restauranter. Noe som for så vidt passer bra ettersom jeg har eksamen på onsdag. Etter jeg er ferdig med siste eksamen  ser jeg fram til sol og varme i Nice!

Lykke til med eksamensinnspurt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *