Hektiske uker, men noe for en hver smak.

 

Hvorfor komme til havet, når havet kan komme til deg ;)

Hvorfor komme til havet, når havet kan komme til deg 😉

Nå har det gått noen uker her og trives mer og mer. Har kommet skikkelig i gang med alle modulene og de er utrolig spennende. Alle modulene her har seminarer som er obligatoriske. I det ene faget, skal vi bruke tilegnet kunnskap og bruke dette i rollespill, hvor professoren tar de riktige eller feile beslutningene basert på den informasjonen vi gir. Dette gir en «praktisk» side ved det vi lærer og er et kjærkomment nytt element. Vi har også i et annet fag en presentasjon på 3minutter som skal holdes foran en forsamling. Dette var en grei erfaring, spesielt siden engelsk ikke er mitt morsmål.

Bølgene slår innover byen..

Bølgene slår innover byen..

Ellers var det i forrige uke, varslet en stor storm og høye bølger, så noen av studentene som bor ved sjøkanten ble evakuert som en forhåndsregel. Ellers skjer det ikke så forferdelig mye «spennende», byen er stille og rolig stort sett hele tiden. (Bortsett fra lørdager, ikke at dette burde komme som noe sjokk for nordmenn). Har begynt å like te(noe som må til for å blende inn i samfunnet her).

Første gang for alt tydligvis..

Første gang for alt tydligvis..

Det er også en stor mulighet at jeg får tatt en hel dag i Nasjonalforsamlingen i Wales (Cardiff). Dette er arrangert av Internasjonal Politics. Dette kan være en sjelden, men flott sjanse til å få innblikk i hvordan devolusjon i UK fungerer. Som vanlig, ha det flott der hjemme og ta kontakt hvis det skulle være noe.

Aberystwyth sett fra Constitution Hill.

Aberystwyth sett fra Constitution Hill.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *